![]() |
Tweet |
Reşadiye’de doğalgaz meşalesi yakıldı ev ve iş yerlerine doğalgaz verilmeye başlandı.
Reşadiye ilçesinde Doğalgaz heyecanı yaşanırken, milletvekillileri, belediye başkanları, partililer ve vatandaşların katılımı ile tören yapıldı.
MUSTAFA YILMAZ: 400 ABONE YAPILDI
Reşadiye Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, 7 yıldan beri hasretle beklenilen doğalgaz serüvenin sona erdiğini belirterek, "İlk abonemizin açılışını sayın vekillerimiz, il başkanımıza birlikte yaptık. Bu süreç içerisinde emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyoruz. Şu anda 400'e yakın abonelik yapıldı. Evlerine bağlantılar yapılacak. Akabinde diğer vatandaşlarımızın da bir an evvel serüvenini tamamlayarak abonelerini kışa gelmeden olmalarını tavsiye ediyoruz. Reşadiye'mizde kömürden, odundan kurtularak doğalgaz gibi bir nimete kavuşmuş oldular. Milletimize, memleketimize hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.
EYÜP EROĞLU: REŞADİYELİLRİN HAYALİ GERÇEKLEŞTİ
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da Reşadiye'nin tarihi günlerinden birini yaşadığını belirterek, "Bunun özellikle altını çizmek istiyorum. Hem Kurban Bayramı'nı yaşıyor, hem de çifte bayram yaşıyor. Zira biraz önce yıllardan beri Reşadiye'nin bir hayali olan doğal gaza kavuşuldu. Doğal gazın ilk yakma törenini hep birlikte gerçekleştirdik" diye konuştu.